zultop34: Abg Askar Raja Akmal…sedap spender …

zultop34:

Abg Askar Raja Akmal…sedap spender biru..😁

 

zultop34: Abg Tarmizi…suka 3some batang power

zultop34:

Abg Tarmizi…suka 3some batang power

 

satoimodayo: korean-biesexual2: 젤중요한 부분인데 🤤…

satoimodayo:

korean-biesexual2:

젤중요한 부분인데

🤤🤤🤤

 

deanazusa: mintcaptain: HDB Staircase fun …

deanazusa:

mintcaptain:

HDB Staircase fun

😍

 

fadzliko: anakkampungperantauan: megatt69: …

fadzliko:

anakkampungperantauan:

megatt69:

Sarapan duluuuu!
Navy vs Atm

Dapat 100 reblog aku share vid main dkt bilik kem.

Uh

Sedappppp

 

zultop34: Nak

zultop34:

Nak

 

fadzliko: Jommmm

fadzliko:

Jommmm

 

fadzliko: Paduuu

fadzliko:

Paduuu

 

Skinxwear Kamal

asyikstim:

dunhillmy:

Aku
memang enjoy sex tapi takde la selalu pun main sebab either takde tempat
or takde masa. Orang cakap sapa yang mata besar dan bibir tebal sket
kuat main, so maybe betul la tu kot. Hiks!  Pada aku, sex is supposed to
be fun. Aku tak kisah jadi top or bottom, kinky sket pun ok janji
sama-sama enjoy. Kalau serius sangat macam bosan la plak kan.  So nak
dijadikan citer, tempat aku stay nie apartment dan kebetulan ade la
beberapa budak PLU kat sini. So, melalui beberapa laman sosial yang aku
ada, aku kenal ngan sorang budak nie yang stay kat blok sebelah aku.  
Nama dia Kamal. Dia nie dalam umo 32, lebih kurang tinggi aku tapi agak
stocky (bukan chub ok). Aku terangsang gak tengok jantan-jantan stocky
nie, tambah2 yang pandai jaga penampilan n kulit. Dia nie kulit gelap,
ade goatee sket, rambut crew cut. Memang dia ada style and begaya gak r.
Aku tak brapa minat yang badan beketul-ketul, geli siot. Yang average ok la. Badan aku pun biasa je, average sebab aku layan sport tapi tak gi gym.  So nak dijadikan cerita, kitorang jumpa dalam 4-5 bulan lepas kat umah dia lepas housemate dia semua dah masuk tido. Dia pun flex jugak tapi dia nak jadi top malam tu. Aku xkisah.

Dia bukak pintu dalam brief  jer. Aku dah stim tgk
body dia yang gelap tu tapi buat relax je la. Aku terus masuk dalam
bilik dia yang gelap dan terus tanggalkan baju and shorts aku. Aku
baring telentang atas tilam dia dengan brief nipis merah renoma aku je
sambil tunggu dia masuk.  Lepas few minutes dia masuk. Dalam kesamaran
dia mula merapati ke arah tilam, dia berdiri betul2 sebelah muka aku
yang tengah baring dan kepala aku pada tepi tilam tu, dia hanya berbrief  berdiri dgn kaki terkangkang, sebab dia nak suh aku hidu bau peluh butoh dia yang masam tengik.  Sambil tangan kanan dia tgh mengusap lembut bonjol luar brief  dia yang makin besar tu, sambil tu, dia dah gunakan ayat kotor,  dia nak tenyehkan  bonjol brief
busuk dia yang berbau tengik masam peluh, serta berbau hancing.  Bau
sial tu boleh membuatkan aku naik giler, kalau dah layan, macam ketagih
dengan dadah.  Bau sial hasil dari butoh miang seorang jantan.  Aku
kalau sorang2, bahan aku melocok butoh miang aku, hanya seluar dalam Kamal ni, pasal bau butoh dia memang superb.  Masa tula, aku akan baring atas katil, dan aku akan letak seluar dalam dia kat hidung aku, automatic butoh miang aku mengeras, berdenyut2 saje butoh gatal aku, bila dapat bau tengik seluar
dalam kamal ni.  Pastu bermula la, aksi mengoncang butoh canak tu, cara
genggam tu pun ada tahap dia, kasi lurut turun naik ikut irama, seluar
dalam Kamal ni, bahagian yang paling aku suka, kat belah celah kangkang
dia, bau kat situ..tengik giler, tapi tu yang bole buatkan aku terpancut
kaw2.

“Wei! Kaki giler butoh..ko nak butoh nie?” dia tanya dengan mengoda. Aku buat tak dengar aku tak reply.  “Nampak macam jantan, tapi…” Belum sempat dia habiskan ayat dia, aku yang dari tadi hanya dapat bau butoh dia
tapi dari jarak jauh.  Aku dengan rakus dan keghairahan, terus bangun
dan geselkan muka aku kat bonjol seluar dalam dia, dari atas takok
kepala butoh dia. Bila hidung aku dh cecah bhgn antara butoh dan telor
pelir dia, bau yang aku dambakan.  Dia mendengus penuh kejantanan. “Aku
betul2 tak sangka, ko kaki hidu bau tengik masam, bau hancing, bau sial
hasil dari butoh miang aku pulak tu…”katanya sinis.  Aku bertinggung
dalam trunk aku smbil meramas lembut, dan ambik bau aroma butoh dia dari
luar brief Skinxwear dia yang nips tu.  Dia masih terkangkang macam tadi, dgn kedua tangan letak diatas kepala.  "Keluarkan butoh tebal abang yang dah keras mencanak tu, dari celah tepi brief  abang, abang taknak dari belah atas, dari tepi kiri celah brief tu, tau nape abang
suruh selit keluar dari celah kiri..?“ arahnya dengan tegas.  Aku hanya
ikutkan sambil tu, sempat aku dongak nampak muka dia memang dah stim
gabak.  Bila dia buat cara wild and kinky in slow camni, aku lagi
terangsang double dari dia punya stim tu. Aku pun seluk tangan aku,
kuarkan butoh cobra miang dia tu dari tepi kiri celah brief dia yang bau
original butoh jantan tu.  “Pergghh…tau pasal abang suruh kuar ikut
celah tepi kiri saja? Sebabnya butoh cilaka abang ni, kalau dah keras
mencanak camni, bengkok ke kiri 15 darjah, nanti ko tengok kalau abang benarkan ko buka brief bau tengik butoh gatal ni…” jelasnya lagi.  Aku tak
tunggu arahan dia dah, kalau ikut kesangapan nafsu anjing aku ni, mahu
saja aku terkam butoh miang dia yang berbau hancing dan tengik tu. Tapi
aku relax2 dlu, aku ambik bau terlebih dahulu, aku nak ambik bau yang
lagi kaw2, dari mana lagi, kalau tak dari sumber asal bau briefs dia.
Aku ramas2 dengan lembut, sambil tu, aku dekatkan hidung pada pangkal
butoh 6 inci dia yang gelap dan bau yang kat sekitar bulu-bulu yang
ditrim tu, bole buatkan aku pengsan kerana terlampau ghairah, aku
berkali2 sedut sedalam yang boleh, baru aku hembus. Kamal hanya
memerhatikan gerak geri aku yang memuja bau tengik masam butoh dia. Bulu
ari-ari dia yang tumbuh meliar pada pangkal butoh dia, dan tumbuh meliar disekitar kerandut lanyut telor pelir dia, aku pintal.   Perghhhh…tebal giler rupanya bulu tu, kerinting sikit, dan tebal..bila aku dekatkan muka aku pada kerandut lanyut telor pelir dia, aku rasa ngilu
kerana bulu2 butoh dia menyapu dan bergesel dengan muka aku. Aku cium
takok kepala butoh dia, dari celah lubang kencing takok kepala butoh
dia, berlendir dan pekat air mazi dia dah meleleh ada terkena sikit
melekat kat bibir aku, bila aku jarakkan dari butoh dia, bertali2 lendir
mazi berkilat, aku naik ghairah. Aku tak jadi nak acah dia lama-lama
sebab aku pun dah stim giler dah,so aku terus telan semua butoh dia
sampai ke pangkal, cecah ke tekak aku, butoh dia tenggelam habis.

Kamal mengerang. “Aarghhhh..hilang dah butoh 6 inci,
muat semua dalam mulut ko..perrrgghh, ko memang terbaek deepthroat,
boleh la ko jadi pelacur aku lps ni, aku jenis yang kuat nafsu…kalau
melocok butoh aku boleh pancut sampai 5 kali sehari, kalau kena isap
macam ni, hari2 aku nak, kalau tibai lubang jubo ko, aku akan pastikan
ko kena tutuh setiap hari, paling tak pun, aku akan pastikan hujung
minggu ko dapat berganda untuk ganti hari kita tak bersenggama.  “Aku
setiap pagi sebelum aku pergi kerja dah bersiap butoh jalang aku mesti
mencanak, takkan turun selagi tak memuntahkan air baka orang panggil,
tapi aku panggil air cinat…pasal bau dia tu pergghhh…aku kalau melocok
suka pancut kat seluar dalam, aku sediakan khas satu seluar dalam renoma
kaler putih, memang tempat aku lepaskan air cinat aku, bau dia lepas kering tu, terangkat beb…..ko nak try ambik bau?” katanya bersungguh.  Aku dengan pantas angguk suh dia ambik, aku nak hidu nanti aku akan pinjam untuk aku jadikan bahan bila aku melocok sorang. “Lepas aku balik kerja, sampai rumah
je aku kat rumah, aku akan pastikan ko yang bukankan seluar slack hitam
dan baju aku, pasal aku nak ko puaskan diri ko untuk ambik bau tengik
butoh jalang aku ni..haha” ujarnya lagi sambil gelak setan.  Aku jilat
sekitar butoh dan telor lanyut dia, sambil dengar dia bercakap.    
“Arggghhhhh….Sedap giler bai….mulut ko best giler kolom butoh aku, macam
mulut pondan.” katanya dengan muka stim sambil mendengus kesedapan.  
Aku terus kulum butoh dia dengan penuh hati2 takut terkena gigi, tapi
aku masih lagi biarkan butoh dia menjenguk dari tepi kiri celah brief
busuk dia tu. Dia suruh aku stop sekejap sebab nak baring tapi dia tetap
tak bagi lagi aku tanggalkan brief dia. Dia selakkan dari tepi juga
memperlihatkan batang butoh 6 inci milik Kamal yang kaki seks songsang
ni. Sambil dia tahan getah seluar dalam pada tepi celah kangkang dia,
dia paksa aku suruh aku hisap dan deepthrout lagi. Aku dapat bayangkan
betapa nikmatnya dia kena deepthrout dengan aku, dan aku pun bayangkan
pasal tawaran yang dia bagi awal tadi, untuk jadi pelacur tetap dia.  Sebab dia suka kinky, aku terima tawaran dia tanpa fikir panjang.  Dalam lebih kurang 10 minit lepas tu, baru dia tanggalkan brief dia. Dia mintak aku tonggeng ke arahnya 69. Aku
hisap lagi butohnya dan liur aku dah meleleh menitik-nitik ke seluruh
pangkal butohnya, berkilat dan basah lencun seluruh batang butohnya
kerana disaluti liur aku – graviti beb hehe. Dia meraba-raba lubang
jubur aku di celah trunk aku smbil dia dirty talk, dia nak aku
berperanan sebagai pelacur, pada malam tu. “Wow…ko memang daring, patut
ko jadi pelacur saje, ko pandai deepthrout, ko pandai dan tau nak
puaskan nafsu kuda aku yang tengah bergelora ni.  Tapi aku nak simpan
ko, ko hanya berkhidmat untuk aku seorang saja, dan aku akan jumpa ko,
bila aku rasa gersang dan perlukan tempat untuk melepaskan air cinat
aku, daripada aku bazirkan lepaskan kat seluar dalam tu, baik aku pancut
dalam mulut ko atau jubo ko, kalau ko minum air cinat aku, aku lagi
terangsang, kekadang kalau aku rasa aku nak buat ko pregnantkan anak aku, aku akan pancut dalam jubo ko, dan aku takkan guna kondom…Lagi sedap kulit dan kulit bergesel..” katanya cuba memancing nafsu sial ku, sambil dia kenyitkan mata padaku.  

“Seksi giler….ko pakai trunk nipis yea…Argghhh, ko
memang pandai membangkitkan nafsu jantan aku.  “Ko nak suruh aku buat
apa dengan lubang jubo ko?” soalnya macam ganas, pastu aku cakap abang
buat la apa yang abang nak, aku sedia berkhidmat untuk abang, jawab aku.
 “Kalau abang nak amput dengan butoh sial 6 inci abang ni, amacam?”
Baru kenikmatan tu berganda kalau main amput jubo..tengok anjing tepi
jalan je lempiaskan nafsu.. Ok, abang nak ajar adik guna istilah lain
untuk gelar permainan songsang ni, ok?  Kote, kitai panggil butoh ar,
abang sebut butoh je pun boleh stim, tu abang cakap abang ni jenis kuat
nafsu, tu macam jolok, kita dah biasa dengar, ni ayat abang belajar
dengan member dari Sarawak, kalau setubuh dorang panggil amput, atau
bamput la..” baru terbakar sikit semangat nak bersetubuh ni..” katanya yang memang kaki kinky.  "Of course la, kalau sama je cara corak permainan tu, lelama pasti boring, takpe kita cuba yang abang cakap tadi tu..” ujarku dengan setuju, kemudian aku sambung melayan butoh jalang dia.

Dia terus tolak aku dan paksa aku meniarap atas tilam
sambil bontot aku dinaikkan terjongket keatas sedikit. Belum sempat aku
cakap apa-apa, dia dah terkam jubur aku dan jilat dengan rakus,
terserlah dia sangap dah lama tak dapat jubo macam aku. Pergh sedap
siut. Berkali-kali aku terlepas suara ngerang, kerana sedap giler dia
rim lubang jubo gatal aku.  Aku mengerang tak ingat dunia, lantak la
kalau housemate dia terdengar ke ape ke. Yang penting memang aku tengah
stim tahap memuncak, pastu dapat plak yang jantan yang sekepala dan yang pasti aku lepas ni tau dimana untuk aku puaskan nafsu aku yang lebih kurang macam dia juga, iaitu jenis yang kuat nafsu,  memang macam ni sedap jubur aku dijilat jantan yang gila seks macam Kamal ni.  Lepas beberapa minit, mata aku
dah mula adjust dengan bilik yang gelap tu. Aku nampak ada beberapa
helai trunk putih nipis Skinxwear yang nak dibasuh tepi tilam tu.
Arghh…….berganda2 bahan untuk aku lepaskan gelora nafsu songsang aku,
lagi bertambah la keghairahan aku. Aku capai sehelai dan layan bau
tengik, hancing yang kat trunk ketat putih nipis Skinxwear Kamal, dia
tak perasan apa yang aku buat sebab dia dah leka mencuci bersih jubo aku
dengan cucuk, main lidah kat jubur aku. Aku mengerang sambil sambung
hidu bau tengik masam milik butoh dia yang melekat pada trunk nipis
Skinxwear dia.  Bau ni memang aku dah boleh tau sebab dia punya bau
butoh membuatkan aku jadi horny dan bertambah bernafsu.  Tapi aku memang
agak trunk tu Kamal punya, bau tengik masam hancing macam tu, hanya
akan terhasil bila tuan dia jenis suka hidu bau tengik tu, bagi aku bau
tu yang paling nikmat giler.

“Owhh…padan mengerang lebih, nak kata jubo tu dara
lagi, rasanya abang ni orang keberapa dah mengamput jubo tu.”  “Kenape
suka bau butoh abang?”  “Citer kat abang, luahkan kat abang asal bau
tengik masam kat brief abang tu, boleh buat awk stim?” Aku bagitau la,
kenapa suka bau tu. Tak habis aku bagitau dia, dia pulak yang
terangsang, butoh dia memang boleh dikategorikan sebagai jalang ar,
dalam sekelip mata boleh mencanak.  

Kemudian dia berenti menjilat jubur aku dan dia
bersedia untuk melakukan aksi bamput bila rasa takok kepala butoh dia,
dia gesel-geselkan pada lurah panas jubo aku, dan dia selang selikan
dengan mengetuk-ngetuk pintu ketat jubo aku dengan takok kepala butoh dia yang dah berkilat kerana dia dah taruk pelincir. “Ketuk dulu, sebelum masuk..kalau dah masuk nanti, memang takkan keluar dah, pasal sedap sangat kena kemutan pastu, panas tu yang membuatkan abang stim rabak.” ujarnya sambil tergelak.  Aku tergelak sama dengar dia melawak.  Baru je lepas dia cakap macam tu, aku dapat rasakan ada benda tumpul yang cuba memasuki kawasan larangan aku. Patut butoh dia senang je masuk tanpa banyak halangan.  Rupanya dia tak pakai kondom tapi sedap giler, dia memang
excellent dalam bab bamput ni.  Sekali je dia henjut masuk dia dah
benamkan keseluruhan butoh jalang 6 inci dia tertanam dalam jubo aku.
Perghhh…mau tak mengerang beb.  Dah lama aku tak ditutuh, bak kata dia,
dah lama tak diamput, sakit giler tapi aku suruh dia stop dan biarkan
butoh jalang dia dalam tu, sebab nak bagi muscle-muscle jubur aku relax.
 Lepas dia tengok aku dah tak sakit, dia pun memulakan pelayaran
songsang, sambil menghenjut tu, dia bermain dengan puting aku. Aku
paling suka, bila pasangan tu, pandai menjalankan tugas dia, ni aku suka
yang badan stocky kerana bila dia tindih aku dari belakang rasa badan
dia yang stocky menghempap atas aku dan lidah dia menjilat2 leher dan
belakang aku.

“Amacam, masyuk tak bamput dengan abang?” soalnya dan
pinggang dia tak berhenti-henti melakukan aksi sorong tarik pada jubo
aku dengan butoh dia yang gatal. Aku mengerang kenikmatan dan hanya
mampu menganggukkan yer. Memang ini posisi fav aku sebab aku rasa macam
dirogol. Aku tak dapat buat apa-apa selain serahkan bontot aku untuk
dijolok sepuas hati untuk jantan top. Yes, memang sedap.

Lepas menghenjut 15 minit, dia pusingkan aku dan aku
berbaring menghadap dia. Dia sambung henjut dari depan dan dia tahu aku
suka dengan bau jantan trunk putih nipis Skinxwear dia, dia ambik trunk
dia tu, dia balikkan yang belah dalam tu, keluar, dia gosok-gosokkan
trunk putih nipis Skinxwear dia ke muka dan hidung aku sambil butoh
gatal dia minta digaru dengan dinding jubo aku, dia ni memang hebat bab
bamput, aku paling suka bila dia tarik habis batang butoh dia, dan hanya
tinggalkan takok kepala butoh dia pada pintu jubo aku, kemudian dia
sorong lagi dan tarik lagi, kekadang dia lajukan aksi sorong tarik, tapi
aku taknak dia terpancut cepat, aku suruh dia kawal dulu. Sambil tu,
dia dirty talk dengan aku, aku lagi ghairah diperlakukan sebegitu.
Sambil dia melakukan aksi sorong tarik tu, dia sambil mendengus kekadang
dia mengerang, pastu dia nak lepaskan air butoh dia kat dalam jubo aku,
sebab dia nak aku mengandungkan anak dia.  Ada kala, tu dia suruh aku panggil dia, suami dan aku isteri, aku suka bila dia tarik keluar butoh dia, lepas tu dia nak aku merayu butoh jalang dia mengamput jubo aku.

Tiba-tiba dia rapatkan muka dia ke muka aku dan kami
berciuman di antara trunk putih nipis Skinxwear dia yang nipis tu.
“Sayang….ini ke bau butoh abang yang sayang suka tu yea?”  “Kalau macam
ni, memang sedap bau butoh abang.”  “Sayang..kalau abang kencing atas
badan sayang, pastu kencing dalam mulut sayang, nak tak?”  Aku suka bila
dapat melempiaskan nafsu dengan dia nie sebab dia jenis sporting and
suka cuba benda-benda fun. Smbil kitorg layan kiss macam tu, hembusan
nafas dia semakin laju, dan suara dia mengerang pun makin kuat,  kuasa
henjutan dia pun lebih laju daripada biasa, itu tandanya dia nak lepaskan air cinat pekat dia.  

“Sayang…..butoh cobra sundal abang dah nak dekat nak
meletuskan air cinat bakal anak kita ni, sayang nak abang lepaskan kat
dalam, atau abang tembak kat muka dan badan sayang?” soalnya sebelum air
cinat dia meledak keluar. Aku yang nak rasa lebih kinky, aku cakap kat dia, “Abang nak pancut nanti, abang cabut dari jubo tu, pastu abang paksa sayang suruh sayang telan air cinat abang, sambil abang gosok trunk abang kat hidung sayang…”  “Abang kena buat dengan ganas
dan kasar sikit, baru best…” tambahku lagi menyuruh dia melakukan aksi
sebegitu.  Baru je dia menangguk mengiakan aku, dia buat betul2, dia
tarik butoh dia dari jubo aku, dia sumbat dalam mulut aku paksa aku
kolom sampai dia lepaskan air cinat dia.  Badan dia basah lencun sebab peluh dia, menitis kena kat aku, aku suka juga macam tu. Masa dia letuskan air cinat dia tu, suara dia mengerang memang tak terkawal, aku rasa mesti rakan serumah dia dengar bunyi ngerang dia tu.  Aku mmg dah letih so aku chose untuk
tak pancut malam tu. Dia suruh aku telan juga air cinat dia tu, masa tu
aku rasa air cinat dia rasa asin dan rasa payau…disebabkan dia sporting
dan macho, aku berani telan. Kalau nak bernafsu haiwan macam dia, kena
telan air cinat dia.  Aku apa lagi, telan la, bernafsu kuat pun kitorg
melempiaskan nafsu sesame. Titisan terakhir air cinat dia yang tercalit
kat takok kepala butoh dia, dia lap kat trunk putih dia yang aku cium tu
tadi dan kitorang baring-baring smbil berdakapan dan
bersembang-sembang. Lepas aku dah kurang letih aku pun mintak diri nak
balik coz aku ada kelas esok pagi dan dia pun kerja esok. Sebelum aku  
gerak tu, aku minta trunk putih dia tu tadi, yela untuk buat bahan bila
aku sesorg macam sekarang ni, aku dah stim beb giler beb, sambil aku
buat cerita ni, tangan aku sempat capai seluar dalam dia, ambik bau
dulu.

Hebat

 

Photo

Photo

 

Categories

Friends

Your link could be here.